Kirjan ilmestyttyä

Sen euforiapiikin jälkeen, kun kirjalähetys saapui kotiini ja some oli täytetty asiaan liittyvillä julkaisuilla, onkin kaikki ollut miltei pelkkää odottelua. Olen antanut kaksi lehtihaastattelua, toisen kasvotusten ja toisen puhelimitse. Nyt odotan niiden ilmestymistä, kuin kuuta nousevaa. ensimmäisen lehtijutun sainkin jo tarkastettavaksi. Länsiväylän toimittaja oli hienosti osannut poimia kaiken oleellisen kertomastani. erityisen paljon mieltäni lämmitti hänen lisäkommenttinsa kirjasta: Veljet – Amir on niin hyvä, että siitä voisi tehdä elokuvan!

Yksi kirjakauppaesiintyminen on jo sovittu Tapiolan Akateemiseen kirjakauppaan ja reilun viikon päästä on vihdoin se kauan odotettu kirjanjulkistus tilaisuus. Mutta mutta… tämä hitsin Koronavirus uhkaa meidänkin tilaisuuttamme. Olisi vaikea tehdä päätös tilaisuuden perumisesta, mutta ensi viikko näyttänee, onko se pakko kuitenkin tehdä. Terveys aina ensin. Ei voi kuin toivoa, että ihmiset lukisivat enemmän kirjoja, jos on pysyttävä kodeissa viruksen vuoksi!

Positiivisia uutisia tuli viikolla: Veljet – Amir kirja on ilmestynyt Helsingin Akateemiseen myyntiin ja joku kertoi, että kirja oli jo ehtinyt loppua Tapiolan Akateemisesta. Jännää!

Veljet – Amir, vielä kerran, vasta ilmestyneenä!
Share