Erikoinen esikoisen ilmestymisvuosi

Esikoisromaanin ilmestymisvuodesta

Tämän vuoden maaliskuussa, siis 2020, ilmestyi kirjoittamani esikoisromaani Veljet – Amir. Vuodesta tuli kuitenkin kummajainen, ja kaikki suunnittelemani tilaisuudet ja haastattelut piti perua. Keväällä hoidin kirjojen myyntiä postittamalla kirjoja koronaturvallisesti kädet desinfioituina.

Keväällä suoritin Turun yliopiston kirjoittamisen perusopinnot (25 op) valmiiksi ja heti todistuksen saatuani jatkoin kirjoittamisen aineopintojen tekoa Jyväskylän yliopistossa. Opiskelu ei ole ollut minulle helppoa, mutta onneksi aiheet ovat kiinnostavia ja opiskelumotivaationi korkealla.

Onnekseni tämä vuosi on mahdollistanut myös Veljet sarjan seuraavan osan kirjoittamisen ja Veljet – Younas -rikosromaanin käsikirjoitus onkin loppuhiomista vaille valmiina. Veljet 2 työnimeä kantanut kirja ilmestyy tämän hetken arvion mukaan syksyllä 2021, eli ihan tuota pikaa! Kustantaja on Myllylahti Oy.

Veljet sarjan ensimmäinen osa, Amir on saatavana sekä e-kirjana, että äänikirjana myös esimerkiksi täällä . Kovakantista kirjaa myy mm. Suomalainen kirjakauppa, että Akateeminen kirjakauppa.

Kirjailijan joulu

Toivotan kaikille seuraajilleni hyvää joulua. Omani kuluu enemmän tai vähemmän yläpuolella olevan kuvan hengessä, täysin uuden kirjaidean parissa…

Share