Veljet – Jälkeläinen

Veljet rikosromaanisarjan kolmas ja viimeinen osa Veljet – Jälkeläinen ilmestyy keväällä 2023. Kustantaja on Myllylahti Oy, kuten Veljet – Amir (2020) sekä Veljet – Younas (2021) -kirjoissa. Sain jälleen vaikuttaa kirjan kansikuvaan, ja sillä olikin itselleni suuri merkitys. Kansikuvan näet alempana. Luvassa on tuttuun tapaan paineita ja jännitystä kirjan päähenkilöille sekä taistelua hyvän ja pahan välillä:

Rikostutkija Younas Zardarilla on voimaton olo. Hurja adrenaliinipiikki on laantumassa, eikä energia riitä edes ajatteluun. Hän ostaa lentokenttäaulan kahviosta tuoremehua ja lähtee palauttamaan siivousyritykseltä lainattuja vaatteita ja varusteita.
Hän tärisee. Osittain siksi, että Amir pääsi läpi turvatarkastuksesta ja nousi Frankfurtiin matkaavaan koneeseen, eikä Vihervaara ehtinyt nähdä tätä. Mutta myös erään oivalluksen vuoksi. Oivalluksen, joka on tullut hänen mieleensä aiemminkin: kuinka Vihervaara tiesi odottaa heitä täällä?

Valmis käsikirjoitus on palautettu kustantamoon ja oikovedos pitäisi saapua minulle vuodenvaihteessa tarkastettavaksi. Siitä alkaa kolmannen kirjan matka kohti kirjapainoa ja kirjan julkaisua. Jokseenkin haikea olo, että Veljien taival päättyy, mutta onneksi minulla on useita muita käsikirjoituksia työn alla. Tässä upea kansikuva keväällä 2023 ilmestyvästä Veljet – Jälkeläisestä:

Veljet – Jälkeläinen kansikuva. Veljet rikosromaanisarjan kolmas ja viimeinen osa ilmestyy keväällä 2023.

Rikosromaanin tarkempi esittely löytyy Myllylahden kevät 2023-esitteestä sivulta 11.

Share