Helmikuun luetut

Helmikuun aikana on taas tullut luettua, näiden alla olevien lisäksi paljon myös kirjoittamiseen liittyvää kirjallisuutta, josta kerron teille myöhemmin lisää.

Uusi lempikirjailijani Celeste Ng, Olisi jotain kerrottavaa piti hyvin otteessaan. Kiehtova tarina, hyvä tunnelma!
Kiinnostava kotimainen kirjailija, Marja-Liisa Heino ja hänen uusin kirjansa: Puhu silmilleni. Pidin todella paljon. Henkilöhahmot ovat rikkaita ja heidän puhetapansa luontevaa. Hauskaa kuinka erilaisia ihmistyyppejä ja heidän ominaisuuksia pystyy ammentamaan samaan kirjaan näinkin paljon. Kannattaa tutustua kirjailijan tuotantoon!
Miltei uunituore esikoinen Eeva Klingbergiltä, Syvän maan juuret. Taitavaa tarinankerrontaa, kiehtovaa historiaa ja jännitystä!
Tara Koivukoski, Rikottu enkeli. Rankka tarina hyvin kerrottuna!
Laura Tressel, Hengitys on runoproosateos. Erittäin koskettava, yhtenäinen teos! Suosittelen itselle tai vaikkapa lahjaksi!
En tiedä mitä tapahtui, mutta Anton Bergin, Kahdeksantoista -nimistä teosta yritin lukea kahdesti, eikä se edennyt puoltaväliä pidemmälle. Sama kävi Steinar Bragin Koston kanssa. Outoa… Lasken nämä kuitenkin yhdeksi luetuksi kirjaksi 🙂
Ruth Ware, Rouva Westaway on kuollut. Kiehtova tosiaankin, mutta ehkä loppuvaiheen sähläykset olisi voinut jättää pois. Harvoin sanon tätä myöskään, mutta arvasin ‘syyllisen’ jo hyvissä ajoin…
Share